Nabeschouwing Tubize - OH Leuven (0-3) || Eerste Divisie B

Vrijdag 19 april 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Tubize het vrijdag 19 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - OH Leuven (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en OH Leuven is geëindigd in een 0-3 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. OH Leuven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Henry. In de 78e minuut moest Lee Jae-Gun van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tubize verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat G. Hirst van OH Leuven een penalty wist te benutten in de 89e minuut.

In de 89e minuut volgde een derde treffer van OH Leuven, waarmee G. Hirst zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor OH Leuven dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tubize - OH Leuven
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
173
111
Gevaarlijke aanvallen
113
64
Corners
6
4
LIVE Tubize - OH Leuven 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 0-1
16' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Hubert OH Leuven 0-2
18' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
38' Wissel Tubize Wissel T. Rosenthal voor D. Naah Tubize
45' Gele kaart Tubize Gele kaart voor H. Vidémont Tubize
46' Wissel Tubize Wissel Pedro Henrique voor H. Vidémont Tubize
47' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Persoons OH Leuven
65' Wissel OH Leuven Wissel S. Kehli voor Y. Mbombo OH Leuven
75' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Lippini Tubize
77' Wissel OH Leuven Wissel G. Hirst voor T. Henry OH Leuven
78' Rode kaart Tubize Rode kaart voor Lee Jae-Gun Tubize
89' Penalty OH Leuven Penalty G. Hirst OH Leuven 0-3
89' Doelpunt OH Leuven Doelpunt G. Hirst OH Leuven 0-3
Opstellingen Tubize - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tubize - OH Leuven

Tubize en OH Leuven treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Tubize en OH Leuven elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Tubize 0
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 3e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tubize - OH Leuven Opstelling Tubize Opstelling OH Leuven Live Tubize - OH Leuven Live Tubize - OH Leuven kijken Tubize - OH Leuven kijken Live Tubize - OH Leuven stream Tubize - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Tubize - OH Leuven Uitslag Tubize - OH Leuven Statistieken Tubize - OH Leuven Eerste Divisie B 2018/2019 Tubize - OH Leuven wedden Tubize - OH Leuven gokken Tubize - OH Leuven Unibet