Nabeschouwing Tubize - SV Roeselare (3-2) || Eerste Divisie B

Zaterdag 17 november 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Tubize het zaterdag 17 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - SV Roeselare (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Vidémont, waarmee Tubize met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 10 minuten was het H. Vidémont die Tubize op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 24e minuut nadat S. Godwin namens SV Roeselare de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Even later was het opnieuw S. Godwin die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij SV Roeselare op 2-1 in de 24e minuut. Het volgende doelpunt van SV Roeselare viel in de 42e minuut en betekende de 2-2. Het doelpunt kwam op naam van K. Borry. In de 42e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door K. Borry van SV Roeselare die daarmee tekende voor de 2-2. In de 85e minuut en werd het 3-2 via A. Schuster speler Tubize. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Tubize, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Tubize.

Wedstrijdstatistieken Tubize - SV Roeselare
Goals
3
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
136
117
Gevaarlijke aanvallen
81
69
Corners
6
4
LIVE Tubize - SV Roeselare 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor M. Aoulad SV Roeselare
10' Doelpunt Tubize Doelpunt H. Vidémont Tubize 1-0
10' Doelpunt Tubize Doelpunt H. Vidémont Tubize 1-0
16' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 2-0
16' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 2-0
24' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. Godwin SV Roeselare 2-1
24' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. Godwin SV Roeselare 2-1
29' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor G. Dufour SV Roeselare
33' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Andrei SV Roeselare
42' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt K. Borry SV Roeselare 2-2
42' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt K. Borry SV Roeselare 2-2
46' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Schuster Tubize
61' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor K. Borry SV Roeselare
85' Doelpunt Tubize Doelpunt A. Schuster Tubize 3-2
85' Doelpunt Tubize Doelpunt A. Schuster Tubize 3-2
92' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
Opstellingen Tubize - SV Roeselare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tubize - SV Roeselare

Tubize en SV Roeselare treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Tubize en SV Roeselare elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Tubize 0
Winst SV Roeselare 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tubize - SV Roeselare Opstelling Tubize Opstelling SV Roeselare Live Tubize - SV Roeselare Live Tubize - SV Roeselare kijken Tubize - SV Roeselare kijken Live Tubize - SV Roeselare stream Tubize - SV Roeselare Fox Sports Nabeschouwing Tubize - SV Roeselare Uitslag Tubize - SV Roeselare Statistieken Tubize - SV Roeselare Eerste Divisie B 2018/2019 Tubize - SV Roeselare wedden Tubize - SV Roeselare gokken Tubize - SV Roeselare Unibet