Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo (0-0) || Eerste Divisie B

Zaterdag 24 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Union Saint-Gilloise het zaterdag 24 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo (0-0)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Biset van Westerlo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 95e minuut het veld moest verlaten. Het was Union Saint-Gilloise dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Union Saint-Gilloise, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Ingmar Oostrom voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - Westerlo
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
137
102
Gevaarlijke aanvallen
85
46
Corners
8
2
LIVE Union Saint-Gilloise - Westerlo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor H. Traoré Union Saint-Gilloise
41' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Ghandri Westerlo
60' Wissel Westerlo Wissel G. De Schryver voor N. Rommens Westerlo
60' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Besuschkow voor Marcel Mehlem Union Saint-Gilloise
69' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Ferber voor A. Gérard Union Saint-Gilloise
78' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor S. Buyl Westerlo
83' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Fixelles voor H. Traoré Union Saint-Gilloise
90' Wissel Westerlo Wissel K. Abrahams voor S. Petrov Westerlo
95' Tweede gele kaart Westerlo Tweede gele kaart voor M. Biset Westerlo
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo

Union Saint-Gilloise en Westerlo treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Union Saint-Gilloise - Westerlo Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling Westerlo Live Union Saint-Gilloise - Westerlo Live Union Saint-Gilloise - Westerlo kijken Union Saint-Gilloise - Westerlo kijken Live Union Saint-Gilloise - Westerlo stream Union Saint-Gilloise - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo Uitslag Union Saint-Gilloise - Westerlo Statistieken Union Saint-Gilloise - Westerlo Eerste Divisie B 2018/2019 Union Saint-Gilloise - Westerlo wedden Union Saint-Gilloise - Westerlo gokken Union Saint-Gilloise - Westerlo Unibet