Nabeschouwing Westerlo - Beerschot-Wilrijk (1-2) || Eerste Divisie B

Zondag 18 november 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Westerlo het zondag 18 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Beerschot-Wilrijk (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 1-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door S. Buyl, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 65 minuten was het S. Buyl die Westerlo op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 79e minuut nadat P. Bourdin namens Beerschot-Wilrijk de bal tussen de palen wist te werken: 1-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Beerschot-Wilrijk speler P. Bourdin, die daarmee tekende voor de 1-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ken Vermeiren en eindigde de wedstrijd dus met een 1-2 stand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Beerschot-Wilrijk
Goals
1
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
88
95
Gevaarlijke aanvallen
62
64
Corners
5
5
LIVE Westerlo - Beerschot-Wilrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
18' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Westerlo
26' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
44' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
44' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor L. Van Eenoo Westerlo
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Ghandri Westerlo
65' Doelpunt Westerlo Doelpunt S. Buyl Westerlo 1-0
65' Doelpunt Westerlo Doelpunt S. Buyl Westerlo 1-0
69' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 1-1
69' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 1-1
79' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt P. Bourdin Beerschot-Wilrijk 1-2
79' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt P. Bourdin Beerschot-Wilrijk 1-2
Opstellingen Westerlo - Beerschot-Wilrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Beerschot-Wilrijk

Westerlo en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Westerlo en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Westerlo - Beerschot-Wilrijk Opstelling Westerlo Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Westerlo - Beerschot-Wilrijk Live Westerlo - Beerschot-Wilrijk kijken Westerlo - Beerschot-Wilrijk kijken Live Westerlo - Beerschot-Wilrijk stream Westerlo - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Beerschot-Wilrijk Uitslag Westerlo - Beerschot-Wilrijk Statistieken Westerlo - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2018/2019 Westerlo - Beerschot-Wilrijk wedden Westerlo - Beerschot-Wilrijk gokken Westerlo - Beerschot-Wilrijk Unibet