Nabeschouwing Westerlo - Lommel United (2-2) || Eerste Divisie B

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Westerlo het vrijdag 22 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Lommel United (2-2)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Westerlo en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Biset, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Lommel United kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Claes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette J. Naessens zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Lommel United nadat in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Lommel United
Goals
2
2
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
107
82
Gevaarlijke aanvallen
77
37
Corners
12
3
LIVE Westerlo - Lommel United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. Biset Westerlo 1-0
46' Doelpunt Lommel United Doelpunt G. Claes Lommel United 1-1
69' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Van den Bogaert Westerlo
74' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Naessens Westerlo 2-1
91' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
91' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor C. Brüls Westerlo
92' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor J. Naessens Westerlo
93' Doelpunt Lommel United Doelpunt Lommel United 2-2
Opstellingen Westerlo - Lommel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Lommel United

Westerlo en Lommel United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Westerlo en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 5e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Westerlo - Lommel United Opstelling Westerlo Opstelling Lommel United Live Westerlo - Lommel United Live Westerlo - Lommel United kijken Westerlo - Lommel United kijken Live Westerlo - Lommel United stream Westerlo - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Lommel United Uitslag Westerlo - Lommel United Statistieken Westerlo - Lommel United Eerste Divisie B 2018/2019 Westerlo - Lommel United wedden Westerlo - Lommel United gokken Westerlo - Lommel United Unibet