Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton (1-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 7 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton (1-1)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Excelsior Virton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door F. Kore, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. In de 83e minuut kreeg P. Ibara van Beerschot-Wilrijk voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Beerschot-Wilrijk de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 87e minuut kreeg J. Dom van Beerschot-Wilrijk voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Beerschot-Wilrijk de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde R. Holzhauser de gelijkmaker voor Beerschot-Wilrijk in de 97e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt F. Kore Excelsior Virton 0-1
56' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Turpel voor F. Vanzo Excelsior Virton
58' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor G. Grisez Beerschot-Wilrijk
61' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
61' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel P. Ibara voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
63' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Malget Excelsior Virton
64' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Brogno voor G. Grisez Beerschot-Wilrijk
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Saint-Louis voor E. Dudouit Beerschot-Wilrijk
74' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor P. Ibara Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Francois voor F. Kore Excelsior Virton
83' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor P. Ibara Beerschot-Wilrijk
87' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor J. Dom Beerschot-Wilrijk
94' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Claes voor C. Couturier Excelsior Virton
97' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Excelsior Virton
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.