Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United (1-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 12 oktober 2019 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Excelsior Virton het zaterdag 12 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-0 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door Stelvio, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Excelsior Virton de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Virton - Lommel United
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Corners
7
5
LIVE Excelsior Virton - Lommel United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Angiulli Excelsior Virton
40' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor T. Cauwenberg Lommel United
64' Wissel Lommel United Wissel L. Vermijl voor K. Thordarson Lommel United
74' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Ramalingom voor S. Hadji Excelsior Virton
78' Wissel Lommel United Wissel M. Krizan voor A. Naudts Lommel United
80' Wissel Excelsior Virton Wissel F. Vanzo voor M. Soumare Excelsior Virton
88' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stelvio Excelsior Virton 1-0
91' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Francois voor L. Lapoussin Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Lommel United
Opstellingen Excelsior Virton - Lommel United
De opstellingen van Excelsior Virton en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Virton - Lommel United

Excelsior Virton en Lommel United treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 8 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Excelsior Virton. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Virton 4
Winst Lommel United 8
Gelijkspel 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 3e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Excelsior Virton - Lommel United Opstelling Excelsior Virton Opstelling Lommel United Live Excelsior Virton - Lommel United Live Excelsior Virton - Lommel United kijken Excelsior Virton - Lommel United kijken Live Excelsior Virton - Lommel United stream Excelsior Virton - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United Uitslag Excelsior Virton - Lommel United Statistieken Excelsior Virton - Lommel United Eerste Divisie B 2019/2020 Excelsior Virton - Lommel United wedden Excelsior Virton - Lommel United gokken Excelsior Virton - Lommel United Unibet