Nabeschouwing Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise (0-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Excelsior Virton het zaterdag 10 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Union Saint-Gilloise is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door C. Nielsen, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Union Saint-Gilloise uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
53' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Nielsen Union Saint-Gilloise 0-1
58' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
65' Wissel Excelsior Virton Wissel Stelvio voor R. Lecomte Excelsior Virton
66' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Turpel voor M. Soumare Excelsior Virton
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Haugen voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
76' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Lewerenz voor L. Lapoussin Excelsior Virton
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Van Der Heyden voor N. Bouekou Union Saint-Gilloise
84' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Excelsior Virton
92' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Bager voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
94' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Vega Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Excelsior Virton - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Excelsior Virton en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.