Nabeschouwing Lokeren - Lommel United (0-0) || Eerste Divisie B

Zondag 11 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lokeren het zondag 11 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Lommel United (0-0)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Lokeren en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door , waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals. Het was Lokeren dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor uiteindelijk een bescheiden 0-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Lommel United
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
75
59
Gevaarlijke aanvallen
52
27
Corners
11
6
LIVE Lokeren - Lommel United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor B. Vachiberadze Lommel United
73' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Aabbou Lommel United
77' Doelpunt Lommel United Doelpunt Lommel United 0-1
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Ippel Lommel United
88' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
92' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. Ndao Lokeren
Opstellingen Lokeren - Lommel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokeren - Lommel United

Lokeren en Lommel United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Lokeren en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lokeren 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 6e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokeren - Lommel United Opstelling Lokeren Opstelling Lommel United Live Lokeren - Lommel United Live Lokeren - Lommel United kijken Lokeren - Lommel United kijken Live Lokeren - Lommel United stream Lokeren - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Lokeren - Lommel United Uitslag Lokeren - Lommel United Statistieken Lokeren - Lommel United Eerste Divisie B 2019/2020 Lokeren - Lommel United wedden Lokeren - Lommel United gokken Lokeren - Lommel United Unibet