Nabeschouwing Lokeren - OH Leuven (1-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 24 januari 2020 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lokeren het vrijdag 24 januari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - OH Leuven (1-1)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Lokeren en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Benchaib, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. OH Leuven kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Henry, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lokeren - OH Leuven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Benchaib Lokeren 1-0
41' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Benchaib Lokeren
57' Wissel Lokeren Wissel A. Hajric voor G. Beridze Lokeren
65' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 1-1
70' Wissel OH Leuven Wissel K. Sowah voor T. van Hyfte OH Leuven
70' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor A. Benchaib Lokeren
71' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Hajric Lokeren
78' Wissel OH Leuven Wissel J. Perbet voor A. Keita OH Leuven
79' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
81' Wissel Lokeren Wissel J. De Jonghe voor M. Parmentier Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - OH Leuven
Opstellingen Lokeren - OH Leuven

Voorbeschouwing Lokeren - OH Leuven

Lokeren en OH Leuven treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en OH Leuven in de Eerste Divisie B vond plaats op 29 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lokeren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokeren 1
Winst OH Leuven 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 8e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.