Nabeschouwing Lokeren - Westerlo (1-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lokeren het vrijdag 13 september 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Westerlo (1-1)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Lokeren en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door K. Abrahams, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Biset zorgde ervoor dat Lokeren op 1-1 kwam te staan in de 34e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Lokeren - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Abrahams Westerlo 0-1
34' Eigen doelpunt Lokeren Eigen doelpunt M. Biset Lokeren 1-1
61' Wissel Lokeren Wissel A. Said voor J. Amano Lokeren
65' Wissel Lokeren Wissel A. Diakhate voor G. Beridze Lokeren
70' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor S. Petrov Westerlo
78' Wissel Lokeren Wissel T. Nzinga voor A. Hajric Lokeren
79' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor K. Abrahams Westerlo
83' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Van Damme Lokeren
87' Wissel Westerlo Wissel S. Kone voor C. Bruls Westerlo
91' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Westerlo
Opstellingen Lokeren - Westerlo

Voorbeschouwing Lokeren - Westerlo

Lokeren en Westerlo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Lokeren en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Lokeren 0
Winst Westerlo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 8e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 2e plaats.