Nabeschouwing Lommel United - Excelsior Virton (0-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lommel United het zondag 2 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Excelsior Virton (0-0)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Lommel United en Excelsior Virton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lommel United en Excelsior Virton gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Lommel United, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frederik Geldhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lommel United - Excelsior Virton 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor C. Couturier Excelsior Virton
55' Wissel Excelsior Virton Wissel L. Ribeiro Costa voor A. Ramalingom Excelsior Virton
60' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Khammas Lommel United
62' Wissel Lommel United Wissel P. Babou voor A. Sanyang Lommel United
64' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Aabbou Lommel United
66' Wissel Lommel United Wissel A. Naudts voor M. Krizan Lommel United
72' Wissel Lommel United Wissel B. Vachiberadze voor J. Aabbou Lommel United
72' Wissel Excelsior Virton Wissel Stelvio voor G. Claes Excelsior Virton
80' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Soumare voor C. Couturier Excelsior Virton
88' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Excelsior Virton
92' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Excelsior Virton
Opstellingen Lommel United - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Lommel United - Excelsior Virton

Lommel United en Excelsior Virton treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 8
Winst Excelsior Virton 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 5e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 2e plaats.