Nabeschouwing Lommel United - Lokeren (1-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lommel United het vrijdag 17 januari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Lokeren (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Lommel United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van B. Vachiberadze. In het restant van de wedstrijd was het met name Lommel United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lommel United.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Lokeren
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
88
81
Gevaarlijke aanvallen
63
47
Corners
10
1
LIVE Lommel United - Lokeren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Lommel United Doelpunt B. Vachiberadze Lommel United 1-0
57' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor M. Tirpan Lokeren
65' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Thordarson Lommel United
77' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor B. Vachiberadze Lommel United
79' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
81' Wissel Lokeren Wissel G. Van Moerzeke voor J. De Jonghe Lokeren
93' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Lokeren
94' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Lokeren
94' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Lokeren
Opstellingen Lommel United - Lokeren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - Lokeren

Lommel United en Lokeren treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Lokeren in de Eerste Divisie B vond plaats op 16 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 1
Winst Lokeren 0
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lommel United - Lokeren Opstelling Lommel United Opstelling Lokeren Live Lommel United - Lokeren Live Lommel United - Lokeren kijken Lommel United - Lokeren kijken Live Lommel United - Lokeren stream Lommel United - Lokeren Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Lokeren Uitslag Lommel United - Lokeren Statistieken Lommel United - Lokeren Eerste Divisie B 2019/2020 Lommel United - Lokeren wedden Lommel United - Lokeren gokken Lommel United - Lokeren Unibet