Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo (1-3) || Eerste Divisie B

Zondag 19 januari 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt OH Leuven het zondag 19 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Westerlo is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door C. Bruls, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van X. Mercier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette G. Dewaele zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Westerlo vergroot nadat de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Westerlo.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Westerlo
Goals
1
3
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
102
98
Gevaarlijke aanvallen
54
57
Corners
4
8
LIVE OH Leuven - Westerlo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 0-1
44' Doelpunt OH Leuven Doelpunt X. Mercier OH Leuven 1-1
57' Doelpunt Westerlo Doelpunt G. Dewaele Westerlo 1-2
57' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor OH Leuven
82' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
89' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Tshimanga OH Leuven
95' Doelpunt Westerlo Doelpunt Westerlo 1-3
Opstellingen OH Leuven - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Westerlo

OH Leuven en Westerlo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 7e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 4e plaats.

Tags
OH Leuven - Westerlo Opstelling OH Leuven Opstelling Westerlo Live OH Leuven - Westerlo Live OH Leuven - Westerlo kijken OH Leuven - Westerlo kijken Live OH Leuven - Westerlo stream OH Leuven - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo Uitslag OH Leuven - Westerlo Statistieken OH Leuven - Westerlo Eerste Divisie B 2019/2020 OH Leuven - Westerlo wedden OH Leuven - Westerlo gokken OH Leuven - Westerlo Unibet