Nabeschouwing SV Roeselare - Excelsior Virton (0-2) || Eerste Divisie B

Zaterdag 18 januari 2020 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt SV Roeselare het zaterdag 18 januari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Schiervelde Stadion in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Excelsior Virton (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en Excelsior Virton is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door L. Lapoussin, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Excelsior Virton opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het G. Claes die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Excelsior Virton.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton.

Wedstrijdstatistieken SV Roeselare - Excelsior Virton
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
163
116
Gevaarlijke aanvallen
104
76
Corners
4
7
LIVE SV Roeselare - Excelsior Virton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor J. Vervoort SV Roeselare
47' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt L. Lapoussin Excelsior Virton 0-1
63' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Francois voor Stelvio Excelsior Virton
65' Wissel SV Roeselare Wissel G. Saviour voor Andrei SV Roeselare
82' Wissel SV Roeselare Wissel E. Casagolda voor H. Sy SV Roeselare
85' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Ramalingom voor E. Jordanov Excelsior Virton
93' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt G. Claes Excelsior Virton 0-2
Opstellingen SV Roeselare - Excelsior Virton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SV Roeselare - Excelsior Virton

SV Roeselare en Excelsior Virton treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat SV Roeselare en Excelsior Virton elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst SV Roeselare 0
Winst Excelsior Virton 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 3e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 7e plaats.

Tags
SV Roeselare - Excelsior Virton Opstelling SV Roeselare Opstelling Excelsior Virton Live SV Roeselare - Excelsior Virton Live SV Roeselare - Excelsior Virton kijken SV Roeselare - Excelsior Virton kijken Live SV Roeselare - Excelsior Virton stream SV Roeselare - Excelsior Virton Fox Sports Nabeschouwing SV Roeselare - Excelsior Virton Uitslag SV Roeselare - Excelsior Virton Statistieken SV Roeselare - Excelsior Virton Eerste Divisie B 2019/2020 SV Roeselare - Excelsior Virton wedden SV Roeselare - Excelsior Virton gokken SV Roeselare - Excelsior Virton Unibet