Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare (1-1) || Eerste Divisie B

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Westerlo het zaterdag 25 januari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare (1-1)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Westerlo en SV Roeselare geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Y. Andzouana, waarmee SV Roeselare met 0-1 de leiding nam. Westerlo kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Dewaele, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - SV Roeselare
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
122
59
Gevaarlijke aanvallen
80
28
Corners
12
1
LIVE Westerlo - SV Roeselare 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel SV Roeselare Wissel E. Casagolda voor Marco Tulio SV Roeselare
66' Wissel SV Roeselare Wissel Y. Andzouana voor J. Naessens SV Roeselare
74' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt Y. Andzouana SV Roeselare 0-1
76' Doelpunt Westerlo Doelpunt G. Dewaele Westerlo 1-1
76' Wissel SV Roeselare Wissel J. Vervoort voor A. Mvuemba SV Roeselare
77' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Andrei SV Roeselare
79' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
90' Wissel Westerlo Wissel N. Ghandri voor K. Abrahams Westerlo
Opstellingen Westerlo - SV Roeselare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - SV Roeselare

Westerlo en SV Roeselare treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Westerlo en SV Roeselare elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 0
Winst SV Roeselare 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 2e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Westerlo - SV Roeselare Opstelling Westerlo Opstelling SV Roeselare Live Westerlo - SV Roeselare Live Westerlo - SV Roeselare kijken Westerlo - SV Roeselare kijken Live Westerlo - SV Roeselare stream Westerlo - SV Roeselare Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare Uitslag Westerlo - SV Roeselare Statistieken Westerlo - SV Roeselare Eerste Divisie B 2019/2020 Westerlo - SV Roeselare wedden Westerlo - SV Roeselare gokken Westerlo - SV Roeselare Unibet