Nabeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise (1-2) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Westerlo het zaterdag 21 september 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Union Saint-Gilloise is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. Abrahams, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Kandouss, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette R. Ferber zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Union Saint-Gilloise de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Westerlo - Union Saint-Gilloise 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Abrahams Westerlo 1-0
15' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt I. Kandouss Union Saint-Gilloise 1-1
34' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 1-2
38' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
46' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Van Den Bogaert Westerlo
58' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor C. Bruls Westerlo
63' Wissel Westerlo Wissel K. Vaesen voor S. Petrov Westerlo
73' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Haugen voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
77' Wissel Westerlo Wissel R. Gul voor G. De Schryver Westerlo
78' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Westerlo - Union Saint-Gilloise

Voorbeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise

Westerlo en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Union Saint-Gilloise in de Eerste Divisie B vond plaats op 26 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Union Saint-Gilloise favoriet. 5 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Westerlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Westerlo 3
Winst Union Saint-Gilloise 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 2e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 3e plaats.