Nabeschouwing Deinze - Lommel United (2-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Maandag 5 april 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Deinze het maandag 5 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Lommel United (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Michiel De Cuyper geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. J. Attah, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Deinze kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Tarfi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette L. Mertens zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michiel De Cuyper, waardoor Deinze dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - Lommel United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. J. Attah met assist van K. Saito Lommel United 0-1
16' Wissel Lommel United Wissel D. Rosa voor G. Neven Lommel United
32' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. de Witte Deinze
58' Wissel Deinze Wissel L. Mertens voor D. De Belder Deinze
59' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor F. Le Postollec Deinze
60' Doelpunt Deinze Doelpunt M. Tarfi met assist van S. El Banouhi Deinze 1-1
61' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor K. Saito Lommel United
64' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van S. de Witte Deinze 2-1
66' Gele kaart Deinze Gele kaart voor R. Lecomte Deinze
70' Wissel Lommel United Wissel M. Ugalde voor K. J. Attah Lommel United
70' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandermissen voor R. Belghali Lommel United
70' Wissel Lommel United Wissel C. Kabongo voor M. Moreno Lommel United
92' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor D. Rosa Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Lommel United
Opstellingen Deinze - Lommel United
De opstellingen van Deinze en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Lommel United

Deinze en Lommel United treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel De Cuyper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 29 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deinze als Lommel United wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Deinze 4
Winst Lommel United 4
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 5e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 3e plaats.