Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United (0-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 20 maart 2021 - 20:45 uur



In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 20 maart 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door R. Henkens, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lommel United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lierse Kempenzonen - Lommel United
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
71
140
Gevaarlijke aanvallen
47
89
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Lierse Kempenzonen - Lommel United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor A. Zaroury Lommel United
72' Wissel Lommel United Wissel D. Rosa voor K. Thordarson Lommel United
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel E. Samyn voor J. Gilis Lierse Kempenzonen
77' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Henkens met assist van K. J. Attah Lommel United 0-1
80' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandermissen voor R. Henkens Lommel United
83' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. J. Attah Lommel United
85' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel S. Vermeiren voor T. Swinnen Lierse Kempenzonen
85' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. Limbombe voor A. Allach Lierse Kempenzonen
93' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Lommel United
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Lommel United
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Lierse Kempenzonen
# Speler Pos.
12 Jarno De Smet K
14 Toon Janssen M
19 Emile Samyn A
9 Simon Vermeiren A
23 Maxime Limbombe A
15 Mathieu Troonbeeckx A
88 Sava Petrov A
Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United

Lierse Kempenzonen en Lommel United treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse Kempenzonen 0
Winst Lommel United 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 7e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lierse Kempenzonen - Lommel United Opstelling Lierse Kempenzonen Opstelling Lommel United Live Lierse Kempenzonen - Lommel United Live Lierse Kempenzonen - Lommel United kijken Lierse Kempenzonen - Lommel United kijken Live Lierse Kempenzonen - Lommel United stream Lierse Kempenzonen - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United Uitslag Lierse Kempenzonen - Lommel United Statistieken Lierse Kempenzonen - Lommel United Eerste Divisie B 2020/2021 Lierse Kempenzonen - Lommel United wedden Lierse Kempenzonen - Lommel United gokken Lierse Kempenzonen - Lommel United Unibet