Nabeschouwing RFC Seraing - Lierse Kempenzonen (0-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt RFC Seraing het zaterdag 17 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Lierse Kempenzonen (0-0)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen RFC Seraing en Lierse Kempenzonen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was RFC Seraing dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor RFC Seraing, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maarten Toeback niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE RFC Seraing - Lierse Kempenzonen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Sabaouni RFC Seraing
35' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Mouhli RFC Seraing
38' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Y. Godart RFC Seraing
41' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Swinnen Lierse Kempenzonen
46' Wissel RFC Seraing Wissel A. Bernier voor M. Gueye RFC Seraing
59' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel E. Samyn voor M. Troonbeeckx Lierse Kempenzonen
60' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel P. Fessou voor S. Vermeiren Lierse Kempenzonen
70' Wissel RFC Seraing Wissel A. Sanogo voor A. Al Badaoui RFC Seraing
70' Wissel RFC Seraing Wissel I. Swers voor Y. Godart RFC Seraing
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Gilis voor T. Janssen Lierse Kempenzonen
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Cauwenberg voor T. Osei Berkoe Lierse Kempenzonen
79' Wissel RFC Seraing Wissel A. D. Ndiaye voor M. Mouhli RFC Seraing
82' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Van Der Veken voor J. van Landschoot Lierse Kempenzonen
88' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
90' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor G. Kilota RFC Seraing
91' Wissel RFC Seraing Wissel W. Faye voor A. M. Lo RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Lierse Kempenzonen
Opstellingen RFC Seraing - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van RFC Seraing en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.