Nabeschouwing RFC Seraing - RWDM (1-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 21 maart 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt RFC Seraing het zondag 21 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - RWDM (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen RFC Seraing en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 1-0 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door A. Jallow, waarmee RFC Seraing met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor RFC Seraing uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE RFC Seraing - RWDM 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor G. Kilota RFC Seraing
34' Gele kaart RWDM Gele kaart voor J. Libert RWDM
42' Gele kaart RWDM Gele kaart voor G. Ruyssen RWDM
57' Gele kaart RWDM Gele kaart voor L. Nangis RWDM
59' Wissel RWDM Wissel G. Claes voor C. Lavie RWDM
60' Wissel RWDM Wissel T. Ephestion voor L. Costa RWDM
62' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Jallow met assist van T. Pierrot RFC Seraing 1-0
79' Wissel RWDM Wissel I. Yagan voor K. Nzuzi Mata RWDM
80' Wissel RFC Seraing Wissel B. Sabaouni voor W. Faye RFC Seraing
89' Wissel RFC Seraing Wissel A. Al Badaoui voor G. Mikautadze RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - RWDM
Opstellingen RFC Seraing - RWDM
De opstellingen van RFC Seraing en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RFC Seraing - RWDM

RFC Seraing en RWDM treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is RFC Seraing favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 2
Winst RWDM 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 2e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 6e plaats.