Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Deinze (2-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 25 april 2021 - 18:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 25 april 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Deinze (2-2)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Deinze geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. Undav, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Labeau op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Deinze de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Staelens.

D. De Belder zette Deinze even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Laurent Willems toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Union Saint-Gilloise - Deinze 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 1-0
29' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. de Witte Deinze
31' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor L. Mertens Deinze
38' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt B. Labeau met assist van S. Lynen Union Saint-Gilloise 2-0
54' Doelpunt Deinze Doelpunt A. Staelens met assist van M. De Looze Deinze 2-1
60' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Nielsen voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
60' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Sigurdarson voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
60' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Van Der Heyden voor S. Pocognoli Union Saint-Gilloise
67' Penalty Deinze Penalty D. De Belder Deinze 2-2
78' Wissel Deinze Wissel S. El Banouhi voor M. De Looze Deinze
78' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Kandouss voor J. Bager Union Saint-Gilloise
78' Wissel Deinze Wissel G. Libbrecht voor J. Vansteenkiste Deinze
85' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. De Belder Deinze
86' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor E. Jordanov Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Deinze
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Deinze
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.