Nabeschouwing Deinze - Lommel United (1-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Deinze het zondag 20 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Lommel United (1-1)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Deinze en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door G. Hendrickx, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Lommel United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk C. Vinicius die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Deinze - Lommel United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Deinze Doelpunt G. Hendrickx met assist van Y. Challouk Deinze 1-0
37' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor L. Fraser Deinze
45' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor T. Pierrot Lommel United
46' Wissel Lommel United Wissel A. Martinez voor Arthur Sales Lommel United
47' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
49' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
51' Wissel Deinze Wissel J. Vansteenkiste voor C. Janssens Deinze
62' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor B. Smeets Lommel United
67' Wissel Lommel United Wissel T. Agyepong voor A. Anello Lommel United
72' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
77' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor B. Smeets Lommel United
83' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Vinicius met assist van A. Martinez Lommel United 1-1
86' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor L. Mertens Deinze
86' Wissel Deinze Wissel A. Staelens voor R. Quirynen Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Lommel United
Opstellingen Deinze - Lommel United
De opstellingen van Deinze en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Lommel United

Deinze en Lommel United treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Deinze favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Lommel United slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deinze 5
Winst Lommel United 4
Gelijkspel 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 4e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 7e plaats.