Nabeschouwing Excelsior Virton - Deinze (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zaterdag 26 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Deinze (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 0-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door G. Hendrickx, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dansoko op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Deinze.

LIVE Excelsior Virton - Deinze 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Faucher voor H. Kage Excelsior Virton
17' Doelpunt Deinze Doelpunt G. Hendrickx Deinze 0-1
38' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Masangu Excelsior Virton
56' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor A. Staelens Deinze
56' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor Y. Challouk Deinze
59' Doelpunt Deinze Doelpunt B. Dansoko Deinze 0-2
66' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Anne voor Y. Mbombo Excelsior Virton
66' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor C. Augarreau Excelsior Virton
70' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Mouaddib voor M. Doue Excelsior Virton
70' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor J. Vinck Excelsior Virton
79' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
81' Gele kaart Deinze Gele kaart voor R. Lecomte Deinze
86' Wissel Deinze Wissel B. Djihad voor L. Fraser Deinze
87' Wissel Deinze Wissel L. Mertens voor B. Dansoko Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Deinze
Opstellingen Excelsior Virton - Deinze

Voorbeschouwing Excelsior Virton - Deinze

Excelsior Virton en Deinze treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 29 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 6 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Excelsior Virton. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 2
Winst Deinze 6
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 8e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 4e plaats.