Nabeschouwing Excelsior Virton - Westerlo (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zondag 15 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Westerlo (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-2 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Van Eenoo, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bernat op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Westerlo.

LIVE Excelsior Virton - Westerlo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor R. Droehnle Excelsior Virton
16' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Van Eenoo met assist van T. Dierckx Westerlo 0-1
25' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor N. Rizzo Excelsior Virton
28' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor E. Jordanov Westerlo
45' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Mabea Westerlo
46' Wissel Excelsior Virton Wissel V. Guillaume voor A. Pinga Excelsior Virton
57' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Ahlinvi voor J. Aabbou Excelsior Virton
76' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor K. Vaesen Westerlo
76' Wissel Westerlo Wissel T. Van den Keybus voor M. de Cuyper Westerlo
82' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Bernat met assist van T. Dierckx Westerlo 0-2
82' Wissel Westerlo Wissel L. Noviello voor J. Bernat Westerlo
86' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Mouaddib voor R. Droehnle Excelsior Virton
87' Wissel Westerlo Wissel L. Seydoux voor T. Dierckx Westerlo
87' Wissel Excelsior Virton Wissel P. Napoletano voor H. Bukusu Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Westerlo
Opstellingen Excelsior Virton - Westerlo
De opstellingen van Excelsior Virton en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.