Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze (1-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het vrijdag 4 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze (1-1)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Deinze geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. H. Abdallah maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lierse Kempenzonen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Deinze kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Dansoko, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lierse Kempenzonen - Deinze 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
29' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. Blondelle Deinze
30' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty H. Abdallah Lierse Kempenzonen 1-0
46' Doelpunt Deinze Doelpunt B. Dansoko met assist van K. Abrahams Deinze 1-1
46' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor B. Djihad Deinze
49' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Laes Lierse Kempenzonen
53' Gele kaart Deinze Gele kaart voor R. Lecomte Deinze
54' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
64' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor J. Liongola Lierse Kempenzonen
66' Gele kaart Deinze Gele kaart voor K. Abrahams Deinze
72' Wissel Deinze Wissel D. De Belder voor L. Mertens Deinze
72' Wissel Deinze Wissel C. Janssens voor J. Vansteenkiste Deinze
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Hendrickx voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
81' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor K. Schuermans Lierse Kempenzonen
83' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel I. Yagan voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Deinze
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Deinze

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze

Lierse Kempenzonen en Deinze treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lierse Kempenzonen 0
Winst Deinze 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 5e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 4e plaats.