Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton (2-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 22 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door K. Schuermans, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lierse Kempenzonen opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het K. Schuermans die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lierse Kempenzonen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
43' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt K. Schuermans met assist van A. Maes Lierse Kempenzonen 1-0
51' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Kryeziu Excelsior Virton
54' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
56' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
71' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Ahlinvi voor H. Bukusu Excelsior Virton
72' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor A. Allach Excelsior Virton
80' Wissel Excelsior Virton Wissel R. Droehnle voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
85' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
86' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Pinga voor N. Rizzo Excelsior Virton
90' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Swinnen voor A. Maes Lierse Kempenzonen
91' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt K. Schuermans met assist van G. De Schryver Lierse Kempenzonen 2-0
93' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor S. Limbombe Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Excelsior Virton
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.