Nabeschouwing RWDM - Waasland-Beveren (1-3) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt RWDM het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Waasland-Beveren (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen RWDM en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 1-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Davis, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. RWDM kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Togui, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 67e minuut was de ideale kans voor Waasland-Beveren om te scoren. L. Bertone was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 79e minuut was het Waasland-Beveren dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Faucher. Na 91 minuten werd de voorsprong voor Waasland-Beveren vergroot nadat D. Maderner de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE RWDM - Waasland-Beveren 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Davis voor J. Buus Waasland-Beveren
25' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Davis Waasland-Beveren 0-1
30' Doelpunt RWDM Doelpunt W. Togui met assist van C. Lavie RWDM 1-1
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Maderner voor M. Verreth Waasland-Beveren
56' Gele kaart RWDM Gele kaart voor B. Van Den Bogaert RWDM
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Faucher voor J. Efford Waasland-Beveren
66' Gele kaart RWDM Gele kaart voor F. Le Joncour RWDM
67' Penalty gemist Waasland-Beveren Penalty gemist L. Bertone Waasland-Beveren
71' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Davis Waasland-Beveren
73' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor K. Nzuzi Mata RWDM
79' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Faucher met assist van J. Edmundsson Waasland-Beveren 1-2
81' Wissel RWDM Wissel A. Goncalves voor B. Van Den Bogaert RWDM
85' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
89' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Nkaka voor J. Schryvers Waasland-Beveren
91' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van A. Nkaka Waasland-Beveren 1-3
93' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Maderner Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Waasland-Beveren
Opstellingen RWDM - Waasland-Beveren
De opstellingen van RWDM en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RWDM - Waasland-Beveren

RWDM en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RWDM en Waasland-Beveren elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst RWDM 0
Winst Waasland-Beveren 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 5e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 4e plaats.