Nabeschouwing Waasland-Beveren - Deinze (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het zondag 22 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Deinze (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 0-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deinze kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. De Belder. Deinze vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Mertens op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Deinze.

LIVE Waasland-Beveren - Deinze 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Deinze Doelpunt D. De Belder met assist van M. Tarfi Deinze 0-1
17' Gele kaart Deinze Gele kaart voor B. Djihad Deinze
30' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vukotic voor B. Schoonbaert Waasland-Beveren
53' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van D. De Belder Deinze 0-2
55' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor M. Verreth Waasland-Beveren
55' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Albanese voor K. Hoggas Waasland-Beveren
57' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
63' Gele kaart Deinze Gele kaart voor G. Hendrickx Deinze
66' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor B. Djihad Deinze
82' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor D. De Belder Deinze
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Davis voor N. Mujakic Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Trari voor J. Efford Waasland-Beveren
92' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor M. Tarfi Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Deinze
Opstellingen Waasland-Beveren - Deinze
De opstellingen van Waasland-Beveren en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Deinze

Waasland-Beveren en Deinze treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 7 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deinze slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 3
Winst Deinze 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 4e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 6e plaats.