Nabeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton (4-3) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het zondag 3 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton (4-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 4-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior Virton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Allach. Excelsior Virton vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Allach op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut volgde een derde treffer van Excelsior Virton, waarmee V. Guillaume zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 25 minuten deed D. Maderner iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Waasland-Beveren werd verkleind tot 1-3. In de 81e minuut kwam Waasland-Beveren weer dichterbij, nadat B. Schoonbaert de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 87e minuut was het J. Efford die Waasland-Beveren weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Waasland-Beveren dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was J. Montes de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp. Waasland-Beveren zou de wedstrijd uiteindelijk met een man minder eindigen, nadat B. Schoonbaert in de 94e minuut nog een tweede gele kaart kreeg en daardoor met rood het veld moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Bourdeaud'hui bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Excelsior Virton 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Allach met assist van R. Droehnle Excelsior Virton 0-1
6' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Tshimanga Waasland-Beveren
14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
19' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Allach Excelsior Virton 0-2
21' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt V. Guillaume Excelsior Virton 0-3
25' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van L. Bertone Waasland-Beveren 1-3
44' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Pinga voor D. Sula Excelsior Virton
46' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Doue Excelsior Virton
52' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor K. Hoggas Waasland-Beveren
64' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor N. Rizzo Excelsior Virton
66' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor A. Nkaka Waasland-Beveren
69' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Bidi voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
74' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor B. Schoonbaert Waasland-Beveren
74' Wissel Waasland-Beveren Wissel C. Kablan voor D. Tshimanga Waasland-Beveren
74' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Montes voor L. Verstraete Waasland-Beveren
81' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt B. Schoonbaert met assist van J. Edmundsson Waasland-Beveren 2-3
81' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor J. Vinck Excelsior Virton
81' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Colella voor V. Guillaume Excelsior Virton
83' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Kablan Waasland-Beveren
86' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor H. Colella Excelsior Virton
87' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Efford Waasland-Beveren 3-3
90' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Montes met assist van J. Efford Waasland-Beveren 4-3
94' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor B. Schoonbaert Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Excelsior Virton
Opstellingen Waasland-Beveren - Excelsior Virton
De opstellingen van Waasland-Beveren en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.