Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen (0-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door T. Van Acker, waarmee Lierse Kempenzonen met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lierse Kempenzonen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Van Acker met assist van G. De Schryver Lierse Kempenzonen 0-1
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel Lucas Ribeiro voor T. Reyners Waasland-Beveren
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Baldé voor A. Al Badaoui Waasland-Beveren
71' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Mertens voor J. Jacobsen Lierse Kempenzonen
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Hoggas voor L. Bertone Waasland-Beveren
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Naessens voor H. Abdallah Waasland-Beveren
74' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Naessens Lierse Kempenzonen
80' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor J. Hendrickx Lierse Kempenzonen
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vukotić voor E. Ocansey Waasland-Beveren
86' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel S. Bitsindou voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen

Waasland-Beveren en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse Kempenzonen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Lierse Kempenzonen favoriet. 2 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 0
Winst Lierse Kempenzonen 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 3e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 5e plaats.