Nabeschouwing Westerlo - Excelsior Virton (1-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 19 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Westerlo het zondag 19 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Excelsior Virton (1-1)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Westerlo en Excelsior Virton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. S. Anne maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Excelsior Virton vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Westerlo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk P. Perdichizzi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Westerlo - Excelsior Virton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor P. Perdichizzi Westerlo
13' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Van den Keybus Westerlo
13' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Kryeziu Excelsior Virton
44' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. de Cuyper Westerlo
49' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Mouaddib Excelsior Virton
50' Penalty Excelsior Virton Penalty S. Anne Excelsior Virton 0-1
57' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor H. Colella Excelsior Virton
66' Wissel Excelsior Virton Wissel I. Karamoko voor J. Mouaddib Excelsior Virton
66' Wissel Westerlo Wissel E. Jordanov voor J. Bernat Westerlo
72' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor K. Vaesen Westerlo
79' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Bukusu voor H. Colella Excelsior Virton
79' Wissel Excelsior Virton Wissel T. Toure voor J. Aabbou Excelsior Virton
87' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Sula voor S. Anne Excelsior Virton
93' Doelpunt Westerlo Doelpunt P. Perdichizzi met assist van E. Jordanov Westerlo 1-1
94' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Excelsior Virton
Opstellingen Westerlo - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Westerlo - Excelsior Virton

Westerlo en Excelsior Virton treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Westerlo 5
Winst Excelsior Virton 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 1e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 8e plaats.