Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United (0-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 9 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Beerschot-Wilrijk het vrijdag 9 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Rigo in de 23e minuut, waardoor Beerschot-Wilrijk met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 43 minuten was het Cauê die Lommel United op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Lommel United via een goal van A. Martínez in de 82e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lommel United.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Lommel United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart Beerschot-Wilrijk Rode kaart voor D. Rigo Beerschot-Wilrijk
32' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Z. Vancsa Lommel United
37' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
40' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Cauê Lommel United
43' Doelpunt Lommel United Doelpunt Cauê met assist van Caio Roque Lommel United 0-1
44' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor N. Chadli Lommel United
45' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Wuytens Lommel United
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Talvitie voor N. Chadli Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Lommel United Wissel M. Nzita voor R. Vaca Lommel United
54' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
63' Wissel Lommel United Wissel T. Pierrot voor Z. Vancsa Lommel United
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel N. Þórisson voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
72' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Koshi voor I. Sebaoui Beerschot-Wilrijk
72' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel N. Petkevičius voor T. Baeten Beerschot-Wilrijk
82' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Martínez met assist van R. Henkens Lommel United 0-2
84' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel F. Frans voor L. Meisl Beerschot-Wilrijk
88' Wissel Lommel United Wissel L. Mijović voor A. Martínez Lommel United
88' Wissel Lommel United Wissel E. Ostrc voor R. Henkens Lommel United
94' Wissel Lommel United Wissel Eric Monjonell voor R. Belghali Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Lommel United
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Lommel United

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United

Beerschot-Wilrijk en Lommel United treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 23 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Beerschot-Wilrijk favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Lommel United slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Beerschot-Wilrijk 5
Winst Lommel United 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 2e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 3e plaats.