Nabeschouwing Dender - Beerschot-Wilrijk (2-3) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 4 december 2022 - 13:30 uur



In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Dender het zondag 4 december 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Beerschot-Wilrijk (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Dender en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 2-3 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Dender - Beerschot-Wilrijk
Goals
2
3
LIVE Dender - Beerschot-Wilrijk 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Dender - Beerschot-Wilrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dender - Beerschot-Wilrijk

Dender en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 16 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dender 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dender op een 9e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dender - Beerschot-Wilrijk Opstelling Dender Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Dender - Beerschot-Wilrijk Live Dender - Beerschot-Wilrijk kijken Dender - Beerschot-Wilrijk kijken Live Dender - Beerschot-Wilrijk stream Dender - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Dender - Beerschot-Wilrijk Uitslag Dender - Beerschot-Wilrijk Statistieken Dender - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2022/2023 Dender - Beerschot-Wilrijk wedden Dender - Beerschot-Wilrijk gokken Dender - Beerschot-Wilrijk Unibet