Nabeschouwing KRC Genk II - Dender (0-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt KRC Genk II het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in B-Veld Racing Genk in Genk.

Via de KRC Genk II - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KRC Genk II - Dender (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen KRC Genk II en Dender is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door M. Lallemand, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. Dender vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Rajsel op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dender.

LIVE KRC Genk II - Dender 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KRC Genk II - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor T. Rommens KRC Genk II
46' Wissel Dender Wissel S. Marzo voor O. Myny Dender
58' Gele kaart Dender Gele kaart voor L. Hens Dender
61' Wissel KRC Genk II Wissel F. Al Mazyani voor M. Sadick KRC Genk II
75' Doelpunt Dender Doelpunt M. Lallemand Dender 0-1
78' Wissel Dender Wissel R. Mbarki voor M. Lallemand Dender
78' Wissel Dender Wissel V. Dubko voor J. Van Oudenhove Dender
78' Wissel Dender Wissel D. Ragolle voor K. Cools Dender
82' Wissel KRC Genk II Wissel D. Arabaci voor M. Swerts KRC Genk II
82' Wissel KRC Genk II Wissel S. Diawara voor N. Martens KRC Genk II
84' Doelpunt Dender Doelpunt N. Rajsel met assist van S. Marzo Dender 0-2
86' Wissel Dender Wissel J. Rowell voor N. Rajsel Dender
Video hoogtepunten en samenvatting KRC Genk II - Dender
Opstellingen KRC Genk II - Dender

Voorbeschouwing KRC Genk II - Dender

KRC Genk II en Dender treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KRC Genk II en Dender elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst KRC Genk II 0
Winst Dender 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KRC Genk II op een 10e positie staat, terwijl we Dender terugvinden op de 12e plaats.