Nabeschouwing Lommel United - RSC Anderlecht II (0-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lommel United het zondag 21 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RSC Anderlecht II. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - RSC Anderlecht II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - RSC Anderlecht II (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en RSC Anderlecht II is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 0-2 overwinning voor RSC Anderlecht II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door L. Stassin, waarmee RSC Anderlecht II met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist RSC Anderlecht II opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het N. Angulo die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor RSC Anderlecht II.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor RSC Anderlecht II.

LIVE Lommel United - RSC Anderlecht II 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - RSC Anderlecht II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor N. Sadiki RSC Anderlecht II
32' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Z. Vancsa Lommel United
46' Wissel RSC Anderlecht II Wissel E. Butera voor N. Sadiki RSC Anderlecht II
57' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt L. Stassin met assist van M. Bouchouari RSC Anderlecht II 0-1
61' Wissel Lommel United Wissel A. Anello voor Metinho Lommel United
61' Wissel Lommel United Wissel N. Chadli voor J. Talvitie Lommel United
62' Wissel Lommel United Wissel A. Martínez voor R. Belghali Lommel United
63' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Caio Roque Lommel United
70' Wissel RSC Anderlecht II Wissel S. Michez voor J. Duranville RSC Anderlecht II
70' Wissel RSC Anderlecht II Wissel N. De Wilde voor I. Abdulrazak RSC Anderlecht II
81' Wissel RSC Anderlecht II Wissel C. Lokesa voor A. Colassin RSC Anderlecht II
87' Wissel RSC Anderlecht II Wissel I. Camara voor L. Stassin RSC Anderlecht II
94' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt N. Angulo met assist van T. Leoni RSC Anderlecht II 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - RSC Anderlecht II
Opstellingen Lommel United - RSC Anderlecht II
De opstellingen van Lommel United en RSC Anderlecht II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.