Nabeschouwing Lommel United - Standard Liège II (0-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lommel United het zondag 18 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Standard Liège II (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 0-1 overwinning voor Standard Liège II. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door I. Ziani, waarmee Standard Liège II met 0-1 de leiding nam. Lommel United kreeg via C. Vinicius in de 40e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Matonga Simonini de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Standard Liège II.

LIVE Lommel United - Standard Liège II 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Granell Lommel United
22' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt I. Ziani met assist van C. Canak Standard Liège II 0-1
33' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
39' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor A. Brrou Standard Liège II
40' Penalty gemist Lommel United Penalty gemist C. Vinicius Lommel United
67' Wissel Standard Liège II Wissel R. Berberi voor A. Tapsoba Standard Liège II
72' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor R. Henkens Lommel United
72' Wissel Lommel United Wissel Metinho voor A. Granell Lommel United
75' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diallo voor I. Ziani Standard Liège II
81' Wissel Standard Liège II Wissel N. Mawete voor C. Canak Standard Liège II
81' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diaw voor T. Da Silva Standard Liège II
85' Wissel Lommel United Wissel J. Talvitie voor N. Chadli Lommel United
92' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor B. Diaw Standard Liège II
94' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. De Busser Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Standard Liège II
Opstellingen Lommel United - Standard Liège II

Voorbeschouwing Lommel United - Standard Liège II

Lommel United en Standard Liège II treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lommel United en Standard Liège II elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Lommel United 0
Winst Standard Liège II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we Standard Liège II terugvinden op de 8e plaats.