Nabeschouwing Standard Liège II - Excelsior Virton (2-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 21 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Standard Liège II het vrijdag 21 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - Excelsior Virton (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 2-1 overwinning voor Standard Liège II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door I. Ziani, waarmee Standard Liège II met 1-0 de leiding nam. In de 37e minuut kreeg R. Khemais van Excelsior Virton voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Excelsior Virton de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Standard Liège II via een goal van I. Ziani in de 55e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Anne namens Excelsior Virton in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Quentin Pirard, waardoor Standard Liège II dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Standard Liège II - Excelsior Virton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt I. Ziani met assist van A. Brrou Standard Liège II 1-0
12' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Anne Excelsior Virton
29' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor R. Khemais Excelsior Virton
30' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Masangu voor M. Doue Excelsior Virton
32' Wissel Standard Liège II Wissel M. Guluk voor M. El Fanis Standard Liège II
37' Tweede gele kaart Excelsior Virton Tweede gele kaart voor R. Khemais Excelsior Virton
55' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt I. Ziani met assist van N. Mawete Standard Liège II 2-0
69' Wissel Excelsior Virton Wissel Y. Mabella voor H. Abdallah Excelsior Virton
76' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Kage voor S. Paulet Excelsior Virton
80' Wissel Standard Liège II Wissel A. Calut voor T. Da Silva Standard Liège II
84' Wissel Standard Liège II Wissel S. Tory voor R. Berberi Standard Liège II
84' Wissel Standard Liège II Wissel Y. Behti voor M. Guluk Standard Liège II
88' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt S. Anne met assist van H. Kage Excelsior Virton 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - Excelsior Virton
Opstellingen Standard Liège II - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Standard Liège II - Excelsior Virton

Standard Liège II en Excelsior Virton treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Liège II en Excelsior Virton elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Standard Liège II 0
Winst Excelsior Virton 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Liège II op een 9e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 8e plaats.