Nabeschouwing Standard Liège II - RWDM (1-4) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Standard Liège II het vrijdag 14 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - RWDM (1-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 1-4 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Z. El Ouahdi, waarmee RWDM met 0-1 de leiding nam. RWDM vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luis Oyama op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Standard Liège II de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Guluk.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor RWDM vergroot nadat Rikelmi de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist Rikelmi namens RWDM de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurent Willems bij een 1-4 eindstand in het voordeel van RWDM.

LIVE Standard Liège II - RWDM 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt RWDM Doelpunt Z. El Ouahdi RWDM 0-1
57' Wissel Standard Liège II Wissel R. Berberi voor M. El Fanis Standard Liège II
61' Wissel RWDM Wissel Luis Oyama voor A. De Sart RWDM
64' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diaw voor B. Diallo Standard Liège II
64' Wissel Standard Liège II Wissel A. Calut voor F. Duplus Standard Liège II
67' Doelpunt RWDM Doelpunt Luis Oyama met assist van L. Plange RWDM 0-2
72' Wissel RWDM Wissel Rikelmi voor Z. El Ouahdi RWDM
73' Wissel Standard Liège II Wissel N. Mawete voor N. Rizzo Standard Liège II
73' Wissel Standard Liège II Wissel M. Guluk voor T. Da Silva Standard Liège II
74' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt M. Guluk met assist van A. Calut Standard Liège II 1-2
75' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Y. Vorogovskiy RWDM
80' Doelpunt RWDM Doelpunt Rikelmi met assist van B. Smeets RWDM 1-3
84' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Rikelmi RWDM
85' Wissel RWDM Wissel I. Botella voor Y. Challouk RWDM
91' Doelpunt RWDM Doelpunt Rikelmi met assist van I. Botella RWDM 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - RWDM
Opstellingen Standard Liège II - RWDM

Voorbeschouwing Standard Liège II - RWDM

Standard Liège II en RWDM treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Liège II en RWDM elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Standard Liège II 0
Winst RWDM 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Liège II op een 8e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 5e plaats.