Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Liège II (2-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 10 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Liège II (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 2-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Ohio, waarmee Standard Liège II met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Maderner, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette K. Hoggas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Standard Liège II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt N. Ohio Standard Liège II 0-1
15' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van K. Hoggas Waasland-Beveren 1-1
41' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor F. Duplus Standard Liège II
42' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor T. Barry Waasland-Beveren
45' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor A. Tapsoba Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel T. Da Silva voor A. Calut Standard Liège II
49' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor A. Brrou Standard Liège II
57' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor J. Nekadio Standard Liège II
62' Wissel Standard Liège II Wissel I. Ziani voor A. Tapsoba Standard Liège II
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Edmundsson voor M. Fall Waasland-Beveren
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Tshimanga voor A. Corryn Waasland-Beveren
73' Wissel Standard Liège II Wissel B. Ghalidi voor R. Berberi Standard Liège II
74' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt K. Hoggas met assist van D. Maderner Waasland-Beveren 2-1
77' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diallo voor F. Duplus Standard Liège II
81' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor T. Da Silva Standard Liège II
82' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor N. Ohio Standard Liège II
95' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Coopman voor T. Barry Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Standard Liège II
Opstellingen Waasland-Beveren - Standard Liège II

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Standard Liège II

Waasland-Beveren en Standard Liège II treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Standard Liège II elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Waasland-Beveren 0
Winst Standard Liège II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 6e positie staat, terwijl we Standard Liège II terugvinden op de 5e plaats.