Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing (0-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 13:30 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 25 februari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing (0-0)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en RFC Seraing geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Beerschot-Wilrijk dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Beerschot-Wilrijk, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Matonga Simonini niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
4
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
117
63
Gevaarlijke aanvallen
123
30
Passes
544
254
Overtredingen
9
15
Buitenspel
3
1
Corners
20
2
Wissels
4
5
LIVE Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Apostolos Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
56' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Harrison Ondo-Eyi RFC Seraing
59' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Ibrahim Alhassan Abdullahi voor Katuku Derrick Tshimanga Beerschot-Wilrijk
60' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Robin Simovic voor Axl Van Himbeeck Beerschot-Wilrijk
60' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel DMargio Wright-Phillips voor Charly Keita Beerschot-Wilrijk
67' Wissel RFC Seraing Wissel Nelson Balongo voor Édouard Soumah-Abbad RFC Seraing
73' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Cheikhou Ndiaye RFC Seraing
78' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Welat Cagro  Beerschot-Wilrijk
79' Wissel RFC Seraing Wissel Bassim Boukteb voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
80' Wissel RFC Seraing Wissel Djibril Diarra voor Lilian Raillot RFC Seraing
86' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Sekou Diawara voor Tom Reyners Beerschot-Wilrijk
92' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Christophe Lepoint RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing

Beerschot-Wilrijk en RFC Seraing treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en RFC Seraing in de Eerste Divisie B vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Beerschot-Wilrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RFC Seraing slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 1
Winst RFC Seraing 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 2e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling RFC Seraing Live Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Live Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing kijken Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing kijken Live Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing stream Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Uitslag Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Statistieken Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Eerste Divisie B 2023/2024 Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing wedden Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing gokken Beerschot-Wilrijk - RFC Seraing Unibet