Nabeschouwing Deinze - Zulte-Waregem (1-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het zaterdag 30 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Zulte-Waregem (1-1)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Deinze en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Jelle Vossen , waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Deinze kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Laurent Lemoine, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Deinze - Zulte-Waregem 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Nnadi Zulte-Waregem
24' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Alioune Ndour Zulte-Waregem
32' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Jelle Vossen  Zulte-Waregem 0-1
36' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ruud Vormer Zulte-Waregem
46' Wissel Deinze Wissel Souleymane Anne voor Lennart Mertens Deinze
47' Doelpunt Deinze Doelpunt Laurent Lemoine met assist van Gaëtan Hendrickx  Deinze 1-1
54' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Steve De Ridder Deinze
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel P. Diop voor Alioune Ndour Zulte-Waregem
75' Wissel Deinze Wissel Teo Quintero voor Steve De Ridder Deinze
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel Christian Brüls voor Ruud Vormer Zulte-Waregem
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel Dylan Demuynck voor Abdoulaye Traoré Zulte-Waregem
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel Matheus Machado voor Jelle Vossen  Zulte-Waregem
82' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Denis Prychynenko Deinze
83' Wissel Deinze Wissel Sven Braken voor Emilio Kehrer Deinze
83' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Jaime Sierra Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Zulte-Waregem
Opstellingen Deinze - Zulte-Waregem
De opstellingen van Deinze en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Zulte-Waregem

Deinze en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Zulte-Waregem in de Eerste Divisie B vond plaats op 22 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 1 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deinze. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deinze 0
Winst Zulte-Waregem 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 4e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 6e plaats.