Nabeschouwing Dender - Standard Liège II (4-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Dender het zaterdag 16 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Standard Liège II (4-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Dender en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Theophile Diskeuve geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Bruny Nsimba, waarmee Dender met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Birame Diaw zorgde ervoor dat Dender op 2-0 kwam te staan in de 59e minuut. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Dender, waarmee Desmond Acquah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 66 minuten deed Soufiane Benjdida iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Standard Liège II werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist Nicolas Antoine Rajsel namens Dender de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Theophile Diskeuve bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Dender.

LIVE Dender - Standard Liège II 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Dender Doelpunt Bruny Nsimba Dender 1-0
46' Wissel Standard Liège II Wissel Oscar Olivier voor Henry Lawrence Standard Liège II
49' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Oscar Olivier Standard Liège II
59' Eigen doelpunt Dender Eigen doelpunt Birame Diaw Dender 2-0
61' Wissel Dender Wissel Ali Akman voor Olivier Myny Dender
61' Wissel Standard Liège II Wissel Soufiane Benjdida voor Rabby Mateta Pepa Standard Liège II
63' Doelpunt Dender Doelpunt Desmond Acquah met assist van Stefano Marzo Dender 3-0
66' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Soufiane Benjdida met assist van Oscar Olivier Standard Liège II 3-1
73' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Bruny Nsimba Dender
73' Wissel Dender Wissel Nicolas Antoine Rajsel voor Desmond Acquah Dender
77' Wissel Standard Liège II Wissel Steeven Assengue voor Léandre Kuavita Standard Liège II
77' Gele kaart Dender Gele kaart voor Dylan Ragolle Dender
77' Wissel Standard Liège II Wissel Noah Makembo-Ntemo voor Birame Diaw Standard Liège II
81' Wissel Dender Wissel Michael Lallemand voor Jordy Soladio Dender
81' Wissel Dender Wissel Jasper Van Oudenhove voor Fabio Ferraro Dender
82' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Soufiane Benjdida Standard Liège II
87' Wissel Standard Liège II Wissel Adrien Giunta voor Ilyes Ziani Standard Liège II
91' Doelpunt Dender Doelpunt Nicolas Antoine Rajsel met assist van Ali Akman Dender 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Standard Liège II
Opstellingen Dender - Standard Liège II
De opstellingen van Dender en Standard Liège II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.