Nabeschouwing Francs Borains - Lommel United (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Francs Borains het zondag 10 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Francs Borains - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Lommel United (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Francs Borains en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Levi Malungu zette Lommel United op een 0-1 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Lommel United vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Juho Talvitie op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Francs Borains de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Matthew Healy. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Francs Borains kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arthur Denil, waardoor Lommel United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Francs Borains - Lommel United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Patryk Walicki Francs Borains
18' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Levi Malungu Francs Borains
26' Eigen doelpunt Lommel United Eigen doelpunt Levi Malungu Lommel United 0-1
28' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Sam De Grand Lommel United
49' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Juho Talvitie Lommel United
57' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Fostave Mabani Francs Borains
64' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Dries Wouters Lommel United
66' Wissel Francs Borains Wissel Niklo Dailly voor Patryk Walicki Francs Borains
66' Wissel Francs Borains Wissel Tracy Mpati Bibuangu voor Fostave Mabani Francs Borains
67' Doelpunt Lommel United Doelpunt Juho Talvitie met assist van Diego Rosa Lommel United 0-2
70' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Romain Donnez Francs Borains
71' Wissel Lommel United Wissel Álvaro Santos Correa voor Zalán Vancsa Lommel United
74' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Matthew Healy Francs Borains
82' Wissel Lommel United Wissel Arthur voor Juho Talvitie Lommel United
83' Wissel Francs Borains Wissel Hedy Chaabi voor Romain Donnez Francs Borains
83' Wissel Francs Borains Wissel Alessio Curci voor Yanis Massolin Francs Borains
90' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Matthew Healy met assist van Alessio Curci Francs Borains 1-2
95' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Diego Rosa Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Francs Borains - Lommel United
Opstellingen Francs Borains - Lommel United
De opstellingen van Francs Borains en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.