Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze (3-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zaterdag 12 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 3-1 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Patro Eisden - Deinze
Goals
3
1
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
10
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
71
144
Gevaarlijke aanvallen
42
57
Passes
226
577
Overtredingen
15
9
Buitenspel
2
2
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Patro Eisden - Deinze 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Deinze
Opstellingen Patro Eisden - Deinze

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Patro Eisden - Deinze

Patro Eisden en Deinze treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 5 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Patro Eisden. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Patro Eisden als Deinze wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Patro Eisden 1
Winst Deinze 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Patro Eisden - Deinze Opstelling Patro Eisden Opstelling Deinze Live Patro Eisden - Deinze Live Patro Eisden - Deinze kijken Patro Eisden - Deinze kijken Live Patro Eisden - Deinze stream Patro Eisden - Deinze Fox Sports Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze Uitslag Patro Eisden - Deinze Statistieken Patro Eisden - Deinze Eerste Divisie B 2023/2024 Patro Eisden - Deinze wedden Patro Eisden - Deinze gokken Patro Eisden - Deinze Unibet