Nabeschouwing Patro Eisden - Francs Borains (3-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zondag 4 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Francs Borains. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Francs Borains live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Francs Borains (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Francs Borains is onder leiding van scheidsrechter Dunken Van De Velde geëindigd in een 3-1 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 0e minuut dacht Patro Eisden op voorsprong te komen via een doelpunt van Sébastien Grandjean. Helaas voor Patro Eisden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut moest H. Dijkhuizen van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Dunken Van De Velde een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Francs Borains verder met een speler minder. Sébastien Grandjean dacht na 26 minuten te scoren voor Patro Eisden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 62e minuut werd Fostave Mabani van Francs Borains met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Francs Borains het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 76 minuten spelen wist Francs Borains via Hedy Chaabi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Dunken Van De Velde. Aan het einde van de tweede helft in de 83e minuut viel het eerste doelpunt van de wedstrijd waarmee Hedy Chaabi Francs Borains op een 2-1 voorsprong zette. Na 84 minuten kon Marius Noubissi van Patro Eisden vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dunken Van De Velde, waardoor Patro Eisden de winst binnen sleepte dankzij een 3-1 overwinning.

LIVE Patro Eisden - Francs Borains 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Francs Borains teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Sébastien Grandjean Patro Eisden
23' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor B. Dansoko Lukas Van Eenoo Francs Borains 1-0
25' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Fode Guirassy Patro Eisden
25' Rode kaart Francs Borains Rode kaart voor H. Dijkhuizen Francs Borains
26' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Sébastien Grandjean Patro Eisden
58' Wissel Francs Borains Wissel S. Sigurðarson voor B. Dansoko Francs Borains 2-0
62' Wissel Francs Borains Wissel Niklo Dailly voor Romain Donnez Francs Borains
62' Rode kaart Francs Borains Rode kaart voor Fostave Mabani Fode Guirassy Francs Borains
71' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Mateo Itrak Francs Borains
72' Wissel Francs Borains Wissel Mateo Itrak voor Francs Borains
75' Wissel Francs Borains Wissel Jordan Attah Kadiri voor Francs Borains
76' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Hedy Chaabi met assist van Yanis Massolin Francs Borains
76' Wissel Patro Eisden Wissel Théo Gécé voor Corenthyn Lavie Patro Eisden
83' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Hedy Chaabi Patro Eisden 2-1
84' Tweede gele kaart Patro Eisden Tweede gele kaart voor Marius Noubissi S. Sigurðarson Patro Eisden
87' Wissel Francs Borains Wissel Clément Tainmont voor Francs Borains
88' Wissel Patro Eisden Wissel Marius Noubissi voor B. Dansoko Patro Eisden 3-1
89' Wissel Patro Eisden Wissel H. Dijkhuizen voor Patro Eisden
91' Wissel Francs Borains Wissel Jordy Gillekens voor Mathias Francotte Francs Borains
91' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Gueroui voor Lukas Van Eenoo Patro Eisden
92' Wissel Patro Eisden Wissel I. Swers voor Stef Peeters Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Francs Borains
Opstellingen Patro Eisden - Francs Borains
De opstellingen van Patro Eisden en Francs Borains zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.