Nabeschouwing Patro Eisden - Lommel United (3-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zondag 31 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Lommel United (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-0 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Dries Wouters in de 44e minuut, waardoor Lommel United met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 52 minuten was het M. Noubissi die Patro Eisden op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Patro Eisden via een goal van S. Sigurðarson in de 82e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van Patro Eisden, waarmee S. Sigurðarson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Patro Eisden dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Patro Eisden - Lommel United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Tolinsson Lommel United
38' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor L. Bamona Patro Eisden
44' Rode kaart Lommel United Rode kaart voor Dries Wouters Lommel United
46' Wissel Lommel United Wissel Henry Oware Oware voor Alex Granell Lommel United
52' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt M. Noubissi met assist van T. Pietermaat Patro Eisden 1-0
72' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor S. Peeters Patro Eisden
77' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor M. Noubissi Patro Eisden
78' Wissel Patro Eisden Wissel I. Swers voor L. Bamona Patro Eisden
79' Wissel Lommel United Wissel Amar Fatah voor Zalán Vancsa Lommel United
82' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt S. Sigurðarson met assist van L. Van Eenoo Patro Eisden 2-0
85' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt S. Sigurðarson met assist van K. Kis Patro Eisden 3-0
86' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor L. Van Eenoo Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Lommel United
Opstellingen Patro Eisden - Lommel United
De opstellingen van Patro Eisden en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Patro Eisden - Lommel United

Patro Eisden en Lommel United treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Patro Eisden. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Patro Eisden als Lommel United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Patro Eisden 2
Winst Lommel United 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Patro Eisden op een 6e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.