Nabeschouwing RFC Seraing - Deinze (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt RFC Seraing het vrijdag 19 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Deinze (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen RFC Seraing en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Emilio Kehrer, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. RFC Seraing kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Noah Solheid, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Teo Quintero zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

RFC Seraing kreeg een penalty toegewezen in de 84e minuut, die werd genomen door Pape Moussa Fall. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Deinze dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RFC Seraing - Deinze 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Pape Moussa Fall RFC Seraing
30' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor D. Diarra RFC Seraing
40' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Teo Quintero Deinze
43' Doelpunt Deinze Doelpunt Emilio Kehrer met assist van Teo Quintero Deinze 0-1
57' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Noah Solheid met assist van Sonny Perrey RFC Seraing 1-1
59' Doelpunt Deinze Doelpunt Teo Quintero Deinze 1-2
60' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
62' Wissel RFC Seraing Wissel Valentin Guillaume voor Ruben Droehnle  RFC Seraing
63' Wissel RFC Seraing Wissel Sacha Marloye voor Sonny Perrey RFC Seraing
63' Wissel RFC Seraing Wissel Mohamed Camara voor Gérald Kilota RFC Seraing
68' Wissel Deinze Wissel Souleymane Anne voor Lennart Mertens Deinze
68' Wissel Deinze Wissel Jaime Sierra voor Teo Quintero Deinze
68' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Jellert Van Landschoot Deinze
76' Wissel RFC Seraing Wissel Bassim Boukteb voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
81' Wissel Deinze Wissel Sven Braken voor Alessio Staelens Deinze
83' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Kenneth Schuermans Deinze
84' Penalty gemist RFC Seraing Penalty gemist Pape Moussa Fall Pape Moussa Fall RFC Seraing
85' Wissel RFC Seraing Wissel Désiré Sègbè voor Oussmane Kebe RFC Seraing
90' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Guillaume De Schryver Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Deinze
Opstellingen RFC Seraing - Deinze
De opstellingen van RFC Seraing en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RFC Seraing - Deinze

RFC Seraing en Deinze treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 3 keer wist de ploeg van RFC Seraing te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor RFC Seraing. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 2
Winst Deinze 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 15e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 3e plaats.