Nabeschouwing RFC Seraing - Lierse Kempenzonen (1-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 18:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt RFC Seraing het zaterdag 27 januari 2024 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Lierse Kempenzonen (1-1)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen RFC Seraing en Lierse Kempenzonen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. Pape Moussa Fall maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee RFC Seraing vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Thibaut Van Acker in de 76e minuut zorgde er even later voor dat Lierse Kempenzonen weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 78e minuut moest Lierse Kempenzonen verder met een man minder nadat Daan Vekemans een rode kaart had gekregen. Het lukte RFC Seraing in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE RFC Seraing - Lierse Kempenzonen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
21' Penalty RFC Seraing Penalty Pape Moussa Fall RFC Seraing 1-0
56' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
64' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Eric Ocansey voor Aske Sampers Lierse Kempenzonen
66' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Mickaël Tirpan  Lierse Kempenzonen
69' Wissel RFC Seraing Wissel Lilian Raillot voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
76' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen 1-1
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Senda Mukandila voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
77' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Daan Vekemans voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
78' Rode kaart Lierse Kempenzonen Rode kaart voor Daan Vekemans Lierse Kempenzonen
79' Wissel RFC Seraing Wissel Noah Serwy voor Édouard Soumah-Abbad RFC Seraing
86' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Oussmane Kébé RFC Seraing
88' Wissel RFC Seraing Wissel Désiré Segbé Azankpo voor Gerald Kilota RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Lierse Kempenzonen
Opstellingen RFC Seraing - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van RFC Seraing en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.