Nabeschouwing Standard Liège II - RFC Seraing (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Standard Liège II het zondag 14 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - RFC Seraing (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 1-2 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Soufiane Benjdida , waarmee Standard Liège II met 1-0 de leiding nam. In de 73e minuut moest Mbaye Leye van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Anthony Letellier een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest RFC Seraing verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Pape Moussa Fall namens RFC Seraing in de 86e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Pape Moussa Fall namens RFC Seraing in de 95e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Letellier, waardoor RFC Seraing dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Standard Liège II - RFC Seraing 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Soufiane Benjdida  met assist van Ilyes Ziani Standard Liège II 1-0
39' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
40' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mbaye Leye RFC Seraing
44' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Jorge Ruvalcaba Standard Liège II
46' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel Gérald Kilota voor Sonny Perrey RFC Seraing
63' Wissel Standard Liège II Wissel Anisse Brrou voor Henry Lawrence Standard Liège II
63' Wissel Standard Liège II Wissel Birame Diaw voor Noah Dodeigne Standard Liège II
63' Wissel Standard Liège II Wissel Noah Makembo-Ntemo voor Jorge Ruvalcaba Standard Liège II
68' Wissel RFC Seraing Wissel Mohamed Camara voor Cheikhou Ndiaye RFC Seraing
69' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Anisse Brrou Standard Liège II
73' Rode kaart RFC Seraing Rode kaart voor Mbaye Leye RFC Seraing
80' Wissel Standard Liège II Wissel A. Mansala voor Rabby Mateta Pepa Standard Liège II
80' Wissel RFC Seraing Wissel Valentin Guillaume voor Noah Solheid RFC Seraing
80' Wissel Standard Liège II Wissel Adrien Giunta voor Ilyes Ziani Standard Liège II
80' Wissel RFC Seraing Wissel Lilian Raillot voor Nelson Balongo RFC Seraing
86' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Moussa Fall RFC Seraing 1-1
95' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Moussa Fall met assist van Alama Bayo RFC Seraing 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - RFC Seraing
Opstellingen Standard Liège II - RFC Seraing
De opstellingen van Standard Liège II en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.